Поділитись:

Війна стала європейською: міністр оборони емоційно звернувся до українців

Понеділок, 28 лютого 2022, 06:22
Війна стала європейською: міністр оборони емоційно звернувся до українців

Міністр оборони Олексій Резніков звернувся до українців зі словами вдячності і гордості.

Відповідний допис він розмістив на своїй сторінці у Facebook у понеділок, 28 лютого.

У зверненні, серед іншого, міністр наголосив, що нарешті Європа почала повністю усвідомлювати цю війну, і вважати себе її частиною. 

«Дорогі українці! 96 годин спротиву. 4 доби звитяги, мужності, самовідданості і віри. Час захоплення співгромадянами, які тримають стрій поряд. Болю за тими, хто віддав життя за Україну. Люті на ворога, який вбиває наших жінок та дітей, руйнує мирні міста. І впевненості у тому, що він буде покараний! Обов’язково покараний! Жорстко, невідворотно.

Адже вчора відбувся справжній злам. Війна стала Європейською. Її нарешті так усвідомили. Вже зараз пів Європи збирає, пакує, везе нам зброю і засоби бронезахисту. Коло держав, які надають реальну допомогу, значно збільшилося. Збільшилися її масштаби. Європа вже надала тимчасовий прихисток десяткам тисяч тих, кого ми хочемо зберегти найбільше – нашій малечі та її мамам. Без усіляких формальностей. Як своїм. Зараз на заході у нас насправді немає кордону. Але підтримка є і на півдні, і на Далекому Сході, і за Атлантикою.

Все це – заслуга наших захисників і захисниць, усього українського народу. Який відмовився коритися оскаженілому тирану. І який неодмінно переможе. Україна переможе! Слава Україні!» – щиро пише міністр. 

Нагадаємо, вчора голова Єврокомісії наголосила, що Україна має вступити до ЄС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів