Поділитись:

Щастя та Станиця Луганська – на межі гуманітарної катастрофи, – голова Луганської ОДА (фото)

Неділя, 27 лютого 2022, 21:15
Щастя та Станиця Луганська – на межі гуманітарної катастрофи, – голова Луганської ОДА (фото)

Населені пункти Щастя та Станиця Луганська окуповані та майже знищені, ситуація на межі гуманітарної катастрофи.

Про це повідомив очільник Луганської облдержадміністрації Сергій Гайдай, інформує УНН.

«Від обстрілів окупантів масово постраждали приватні та багатоквартирні будинки, об'єкти інфраструктури. Люди постійно перебувають у підвалах. Ми не можемо провести евакуацію населення чи бодай завезти людям хліба і води. Немає комунікацій і можливості їх відновити», – написав Гайдай у фейсбуці.

Гайдай звернувся до міжнародних гуманітарних організацій, зокрема Червоного Хреста України, із закликом про допомогу.

«Російські війська мають припинити обстріли і дати можливість законній українській владі надати допомогу населенню та запобігти гуманітарній катастрофі!», – додав він.

Щастя та Станиця Луганська – на межі гуманітарної катастрофи, – голова Луганської ОДА (фото)Щастя та Станиця Луганська – на межі гуманітарної катастрофи, – голова Луганської ОДА (фото)Щастя та Станиця Луганська – на межі гуманітарної катастрофи, – голова Луганської ОДА (фото)Щастя та Станиця Луганська – на межі гуманітарної катастрофи, – голова Луганської ОДА (фото)Щастя та Станиця Луганська – на межі гуманітарної катастрофи, – голова Луганської ОДА (фото)Щастя та Станиця Луганська – на межі гуманітарної катастрофи, – голова Луганської ОДА (фото)Щастя та Станиця Луганська – на межі гуманітарної катастрофи, – голова Луганської ОДА (фото)Щастя та Станиця Луганська – на межі гуманітарної катастрофи, – голова Луганської ОДА (фото)Щастя та Станиця Луганська – на межі гуманітарної катастрофи, – голова Луганської ОДА (фото)Щастя та Станиця Луганська – на межі гуманітарної катастрофи, – голова Луганської ОДА (фото)Щастя та Станиця Луганська – на межі гуманітарної катастрофи, – голова Луганської ОДА (фото)Щастя та Станиця Луганська – на межі гуманітарної катастрофи, – голова Луганської ОДА (фото)Щастя та Станиця Луганська – на межі гуманітарної катастрофи, – голова Луганської ОДА (фото)Щастя та Станиця Луганська – на межі гуманітарної катастрофи, – голова Луганської ОДА (фото)Щастя та Станиця Луганська – на межі гуманітарної катастрофи, – голова Луганської ОДА (фото)

Нагадаємо: з Херсону місцеві мешканці повідомляють, що у селі Чорнобаївка російські окупанти захопили речові склади та передяглися в українську форму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 вересня 2022
12 вересня 2022
12 серпня 2022
17 липня 2022
16 липня 2022
10 липня 2022
08 липня 2022
04 липня 2022
02 липня 2022
27 червня 2022