Поділитись:

Ми вистояли, – Володимир Зеленський про третій день війни

Субота, 26 лютого 2022, 13:12
Ми вистояли, – Володимир Зеленський про третій день війни

Президент України Володимир Зеленський своє звернення вдень 26 лютого розпочав із хорошої новини. Верховний головнокомандувач повідомив, що Українська Армія вистояла і продовжує успішно відбивати атаки ворога.

Звернення оприлюднене на офіційній сторінці глави держави у Фейсбуці.

«Можу розпочати це звернення з хорошої новини. Ми вистояли й успішно відбиваємо атаки ворога. Бої тривають. У багатьох містах та районах нашої держави. Але ми знаємо, що ми захищаємо. Країну, землю, майбутнє дітей», – повідомив Володимир Зеленський.

За словами президента, Київ та ключові міста навколо столиці контролюються саме нашою армією.

«Окупанти хотіли заблокувати центр нашої держави й поставити тут своїх маріонеток, як у Донецьку. Ми зламали їхній задум. Вони не отримали жодної переваги над нами», – додав президент.

У небі над Київщиною вночі тривала запекла битва за Київ. Ворог застосував ракети, винищувачі, безпілотники, артилерію, бронетехніку, диверсантів, десант. Окупанти поцілили по житлових кварталах, зокрема з реактивної артилерії, намагаються зруйнувати енергетичні об'єкти.

«Зруйновані ракетами та артилерією житлові будинки – це остаточний аргумент для світу, щоб разом з нами зупинити окупаційне нашестя», – заявив Володимир Зеленський.

Президент заявив, що народ України вже заслужив і має право отримати членство у Європейському Союзі. Це й буде ключовим свідченням підтримки нашої країни.

«Антивоєнна коаліція діє – в Україну йде оборонна зброя та обладнання. Вже маємо майже повну підтримку країн ЄС щодо відключення Росії від SWIFTу. Сподіваюся, що Німеччині та Угорщині вистачить мужності підтримати це рішення. Нам вистачає мужності боронити свою Батьківщину, боронити Європу», – зазначив президент.

Нагадаємо, що Українські військові зробили «розпаковочку» російського танка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів