Поділитись:

На перемовинах з Росією Україна диктуватиме свої умови, – ОП

Субота, 26 лютого 2022, 08:46
На перемовинах з Росією Україна диктуватиме свої умови, – ОП

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що на переговорах із Росією позиції диктуватиме Україна.

Про це Подоляк в ефірі телеканалу "Рада" зранку 26 лютого, – пише Українська правда..

"Після того, що відбувається… я не думаю, що Україна має якісь слабкі позиції. Навіть якщо переговорний процес буде, а будь-яка війна закінчується переговорним процесом, я думаю, що позиції в цьому переговорному процесі будуть зовсім інші. Це будуть позиції, які буде диктувати Україна. Вона буде виставляти деякі умови того, що буде відбуватись далі, зокрема в Донецькій і Луганській області", – наголосив він. 

"Після подій останніх днів, особливо сьогоднішньої ночі, зрозуміло, хто є хто, в кого які сили і як будуть далі розвиватись події", – додав Подоляк. 

Він спрогнозував, що Росія найближчим часом спробує нанести максимальне ураження громадянській інфраструктурі "хоча б деяких наших міст".

"Зрозуміло, що ми їм завадимо, і вони це не зроблять, але вони будуть хотіти нанести максимальне ураження саме мирним громадянам. Це буде класична істерика людей, які планували бліцкриг, а його не отримали", – сказав Подоляк.

Нагадаємо: цього ж ранку президент Володимир Зеленський записав звернення, в якому закликав українців не вірити фейкам і заявив, що Україна не складе зброю. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів