Поділитись:

«Цієї ночі буде штурм», – Володимир Зеленський

Субота, 26 лютого 2022, 00:35
«Цієї ночі буде штурм», – Володимир Зеленський

Президент Володимир Зеленський в останньому зверненні в ніч проти 26 лютого заявив, що російські війська перейдуть у наступ.

Про це інформує Суспільне.

«Ця ніч буде більш тяжкою, ніж день. Під ударом багато міст нашої держави. Чернігів, Суми, Харків, наші хлопці і дівчата на Донбасі, міста півдня України. Особлива увага Києву. Не можна втратити столицю», – сказав він.

Президент заявив про домовленість зі світовими лідерами про значну підтримку України.

«Звертаюсь до наших захисників і захисниць. На цих фронтах цієї ночі ворог застосує усі наявні у нього сили, щоб зламати наш опір. Підло, жорстко і не по-людськи. Цієї ночі вони підуть на штурм. Всі ми маємо розуміти, що нас чекає. Цієї ночі маємо вистояти. Доля України вирішується саме зараз... Допомагайте один одному, літнім, за будь-якої небезпеки переходьте до укриття», – заявив президент.

Він наголосив, що Росія всупереч обіцянкам і заявам обстрілює мирне населення:

«У Ворзелі Київської області били "Градами" по дитячому будинку, по Охтирці Сумської області били "Ураганами", під обстрілами були дитячі садочки. Що це за війна проти дітей? Вони теж неонацисти чи солдати НАТО, які загрожували Росії? Вбиті та поранені діти — це вирок цьому вторгненню», – сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів