Поділитись:

За 15 кілометрів від Маріуполя – російські танки, – мер міста

П'ятниця, 25 лютого 2022, 14:11
За 15 кілометрів від Маріуполя – російські танки, – мер міста

У Маріуполі бої у всіх напрямках тривають, за 15 кілометрів від міста зафіксували російські танки.

Про це повідомив мер Маріуполя Вадим Бойченко на брифінгу в п'ятницю, 25 лютого, пише УНН.

«Ситуація у місті Маріуполі залишається контрольованою Збройними силами України. Тривають запеклі бої у всіх напрямках. Сьогодні українська армія дає відсіч ворогові, який проривається через кордони Російської Федерації, через кордони Білорусі», – сказав мер.

За його словами, водопостачання забезпечено сьогодні із резервного джерела. РФ перебила основне джерело водопостачання з боку Сіверського Дінця.

Пошкоджені 34 трансформаторні підстанції. Транспорт працює у штатному режимі.

«Є інформація від наших військових, що у місті працюють диверсійні групи. Один з диверсантів був затриманий, наносив розмітки на критично важливу інфраструктуру», – повідомив місцевий голова.

Він зазначив, що через обстріл об'єктів цивільної інфраструктури страждають жителі міста.

«На сьогодні у лікувальних закладах перебуває 35 осіб, 9 із них у тяжкому стані. Одна із них – дитина. Один військовослужбовець, який надійшов тяжкий, сьогодні, на жаль, помер», – повідомив він.

Говорячи про сьогоднішню ситуацію, Бойченко повідомив:

«Активізація розпочалася о 6-й ранку. Наші Збройні сили сьогодні дають відсіч Російській Федерації, яка рухається у напрямку Маріуполя, рухаються танки. Їхня мета – наше прекрасне місто... Сьогодні триває бій у тій зоні, яка знаходиться на території Маріупольського району, 15 км від міста Маріуполя».

Нагадаємо: 24 лютого о 5.00 збройні сили Російської Федерації почали обстрілювати військові об'єкти Збройних сил України, а також аеродроми у Борисполі, Озерному, Кульбакіному, Чугуєві, Краматорську, Чорнобаївці і Луцьку. Водночас агресор розпочав артилерійські обстріли території та населених пунктів України вздовж державного кордону та на кордоні з окупованого Криму.

На всій території України запровадили воєнний стан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів