Поділитись:

У Луцьку затримали «закладника» з небезпечним психотропом (фото)

Четвер, 24 лютого 2022, 18:40
У Луцьку затримали «закладника» з небезпечним психотропом (фото)

У Луцьку затримали 38-річного ковельчанина, який щомісяця робив близько пів тисячі закладок наркотичних речовин на території Волині.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У середу, 23 лютого, працівники управління боротьби з наркозлочинністю в рамках відпрацювання території обслуговування затримали 38-річного ковельчанина, який займався збутом наркотичних речовин методом «залишення закладок».

 Чоловік при собі мав 30 закладок з психотропною речовиною «альфа», електронні ваги, два мобільних телефони та zip-пакети.

Проведеними оперативними заходами правоохоронці встановили, що зловмисник забезпечував функціонування одного з телеграм-каналів, виконуючи роль «закладника» на території області.

Стало відомо, що його місячною нормою було близько 500 закладок. Вартість вилучених наркотиків оцінюється у сумі близько 20 тисяч гривень. Їх було направлено на експертизу до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Зловмисника було затримано в порядку ст. 208 КПК України. За даним фактом поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 307 КК України. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

У Луцьку затримали «закладника» з небезпечним психотропом (фото)У Луцьку затримали «закладника» з небезпечним психотропом (фото)У Луцьку затримали «закладника» з небезпечним психотропом (фото)У Луцьку затримали «закладника» з небезпечним психотропом (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024