Поділитись:

Причин для паніки немає, – мер Нововолинська про ситуацію у місті

Четвер, 24 лютого 2022, 12:23
Причин для паніки немає,  – мер Нововолинська про ситуацію у місті

Комунальні служби міста працюють без перебою. Стратегічні служби, які функціонують у Нововолинську, переведені у посилений режим.

Про це зазначив міський голова Нововолинська Борис Карпус у своєму зверненні до містян.

«Запаси палива та інших матеріалів є. Все функціонує, як і належить», – зазначив Борис Карпус про роботу екстрених служб у місті. 

Також у Нововолинську немає перебоїв у роботі комунікацій: води, світла, тепла тощо. Як запевнив Борис Карпус, у банкоматах буде готівка. Міський голова закликав містян не панікувати, не знімати масово готівку та не утворювати черг. Також за словами міського голови у місті не буде перебоїв із пальним – на АЗС завозять достатні запаси.

Борис Карпус також закликав нововолинців у чергах на АЗС пропускати комунальну техніку, аби всі служби могли продовжувати свою роботу.  

«Можливо, ви будете бачити техніку і вважати, що у нас яка кризова ситуація. Її немає. Вони планово заправляються, як роблять це щодня», – наголосив Борис Карпус. 

Також міський голова закликав всіх містян бути ввічливими і чемними у чергах в магазинах, до банкоматів, на заправках тощо та пропускати без черги пенсіонерів, людей з інвалідністю та людей з дітьми.

«Всього на всіх вистачить. Немає ніяких передумов для паніки і дефіциту», – зазначив Борис Карпус.

Також міський голова Нововолинська закликав всіх відписати від незрозумілих джерел інформації та довіряти виключно офіційним повідомленням.

Разом з тим очільник міста зазначив, що у Нововолинську звязок та Інтернет може працювати з перебоями через велике навантаження.

«Якщо є чоловіки і жінки, які бажають допомогти з охороною громадського порядку – підходьте до батальйонів територіальної оборони», – закликав Борис Карпус.

Також міський голова зазначив, що особи до 60 років, які мають бажання допомогти в обороні країні, можуть звертатися до центрів комплектування військ. 

«Зберігайте спокій, будьте вдома, довіряйте офіційним джерелам. Наша армія дає відсіч, все буде добре, Слава Україні», – закликав міський голова.

Нагадаємо, що Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
04 січня 2024
23 листопада 2023
13:40
19 вересня 2023
21 липня 2023
20:54
18 липня 2023
15 липня 2023
15:10
20 лютого 2023
24 грудня 2022
22 грудня 2022
15 грудня 2022