Поділитись:

Перевірятимуть авто і пішоходів: головний поліцейський Волині записав звернення

Четвер, 24 лютого 2022, 12:10

Головний поліцейський Волині Юрій Крошко закликав волинян зберігати спокій, довіряти поліції та спокійно реагувати на перевірки транспорту і документів. 

Про це він розповів у своєму зверненні у четвер, 24 лютого. Зранку цього дня Росія почала повномасштабний наступ на Україну.

«Всі поліцейські підрозділи підняті по тривозі і знаходяться на службі. Більша частина поліція перебуває на вулицях міст, сіл і селищ – там, де можлива їх присутність, і в такій кількості, в якій вона фізично можлива. Всі поліцейські на службі, озброєні і готові до будь-якого розвитку подій. На сьогодні основне завдання поліції – це охорона громадського порядку, охорона майна громадян, державних установ, підприємств та організацій різних форм власності, а також регулювання дорожнього руху. 

Оскільки в державі введено надзвичайний стан, поліція на дорогах проводитиме більш часті огляди автомобільного транспорту у пішоходів. Прошу кожного з вас поставитися до цього з розумінням та мати при собі документи, які будуть підтверджувати вашу особу. Прошу кожного з вас не нагнітати обстановку при зупинці вашого авто поліцейськими. Без сперечань надавайте документи для огляду. Якщо ви не везете нічого забороненого, вам це нічим не загрожує, і ви зможете далі продовжити свій шлях. Поліція працює також і з метою виявлення осіб, які намагаються дестабілізувати обстановку в області. Поки-що таких фактів не зафіксовано», – повідомив Юрій Крошко. 

Він закликає аналізувати і перевіряти всі новини, які публікують соцмережі і ЗМІ, адже фейки поширюються дуже швидко. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів