Поділитись:

«Проблема Донбасу вже неактуальна»: Путін оголосив нові «ультиматуми» Україні

Вівторок, 22 лютого 2022, 20:25
«Проблема Донбасу вже неактуальна»: Путін оголосив нові «ультиматуми» Україні

Президент РФ Володимир Путін знову виступив із «ультиматумом» на адресу України.

Про це він заявив на прес-конференції у вівторок, 22 лютого.

«Ці питання ми обговорювали під час зустрічей з нашими європейськими партнерами і, власне, з нашими американськими партнерами ми теж говорили про це неодноразово. На мою думку, публічно це не звучало, але я скажу. Звичайно, питання звучить, що ж з обох боків або з боку Києва має статися, щоб ситуація, на нашу думку, вважалася врегульованою у довгостроковій європейській перспективі, і щоб ми могли жити спокійно… Ну я вам цю страшну розкрию: перше, що необхідно зробити всім, – це визнати волевиявлення людей, які проживають у Севастополі та у Криму», – сказав Путін.

Другою вимогою Путіна є те, що Україна має сама відмовитися від вступу до НАТО.

Третьою вимогою Путін називає «демілітаризацію» України. Він стверджує, нібито розв'язання проблеми Донбасу вже «стало неактуальним».

«Все, про що було сказано вище, можна в одну секунду перевернути, якщо наші так звані партнери накачуватимуть сьогоднішню київську владу сучасними видами зброї. Тому найголовніший пункт – це відомий ступінь демілітаризації сьогоднішньої України, оскільки це єдиний об'єктивно контрольований фактор, який можна спостерігати і на який можна реагувати», – стверджує Путін.

Нагадаємо, що раніше Путін окреслив кордони "ЛДНР".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів