Поділитись:

«Барига»: продюсер Wellboy прокоментував участь Kalush Orchestra у Євробаченні 2022 (фото, відео)

Вівторок, 22 лютого 2022, 23:29

Після дискваліфікації Аліни Паш з Нацвідбору Євробачення 2022 Суспільне запропонувало представити Україну на конкурсі в Турині гурту Kalush Orchestra, який посів друге місце у фіналі. 22 лютого на засіданні оргкомітету Національного відбору на участь у Євробаченні було ухвалено рішення остаточно затвердити кандидатуру колективу як представника України у 2022 році.

Про це пише НВ.

У своєму Instagram Юрій Бардаш опублікував серію сторіс, у яких висловився щодо участі цього колективу у Євробаченні.

«Виходить, що Alina Pash їхати на Євробачення не може. Kalush чудово постарався, щоб вона не поїхала. Але трапився унікальний ор і Kalush їхати теж не може. Я не думаю, що країна настільки сліпа і глуха, щоб відправити на Євробачення людину, яка продавала наркотики. Баригу, отже. І, як він сам каже, просто йому потрібні були гроші. Я не проти бариг, все нормально, як би, з баригами. Але коли ти претендуєш, щоб представляти країну на міжнародній арені, це не підходить», – розповів Бардаш у сторіс.

 

В інтерв'ю для YouTube-каналу У_Міщенко фронтмен Kalush Олег Псюк зізнався, що вперше спробував наркотики у віці 16 років. Також він зізнався, що був причетний до поширення заборонених речовин: «Різні штучки бували. Тяжко остерігатися, коли ти це продаєш». Музикант розповів, що займався цим, бо потрібні були гроші.

Також продюсер натякнув на плагіат у конкурсній пісні Kalush Orchestra. Бардаш порівняв трек Stefania із композицією Coolio – Gangsta's paradise.

 

Також Бардаш повідомив, що попри заяву Велбоя, якщо йому запропонують поїхати на Євробачення, він погодиться: «Мені тут трапилася реклама, прямо хтось пушить це як рекламу, що Велбой відмовляється від Євробачення. Цікаво, кому це треба? Тож якщо Велбою запропонують, то Велбой поїде».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів