Поділитись:

Волинянина, який бусом збив на смерть 85-річну бабусю, посадили на 5,5 років (відео)

Понеділок, 21 лютого 2022, 17:52
Волинянина, який бусом збив на смерть 85-річну бабусю, посадили на 5,5 років (відео)

Волинянина, який, перебуваючи п'яним за кермом буса, збив на смерть 85-річну пішохідку, засудили на п'ять років і шість місяців позбавлення волі.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

Нагадаємо, ДТП сталася ввечері 12 жовтня, у селі Датинь, що на Ратнівщині: мікроавтобус Volkswagen T4 виїхав на узбіччя та збив 85-річну жінку. Потерпіла загинула на місці. За кермом буса перебував 56-річний місцевий житель. Правоохоронці встановили, що чоловік керував автівкою у стані алкогольного сп’яніння.

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами галузевого відділу Волинської обласної прокуратури  Ратнівський районний суд призначив жителю села Датинь Ковельського району, визнаному винуватим в порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння, що спричинили смерть потерпілої (ч. 3 ст. 286-1 КК України), покарання у виді п’яти років та шести місяців позбавлення волі.

Наступних п'ять з половиною років чоловік перебуватиме за ґратами. Окрім того, суд на п'ять років позбавив його права керувати транспортними засобами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів