Поділитись:

Золоті каблучки: гайд по стилю та сучасним трендам*

Субота, 19 лютого 2022, 11:22

Золоті каблучки були та залишаються наймоднішими ювелірними прикрасами. Незважаючи на зовнішню простоту та форму, дизайн ультрасучасних виробів відрізняється завидним різноманіттям. Досі вишукані золоті каблучки на сайті Gold.UA здатні викликати подив та непідробний захват. В інтернет-магазині можна підібрати й замовити ту саму модель, яка дозволить висловити свою індивідуальність та характер.

Модні золоті каблучки: які підійдуть саме вам?

Вишукані прикраси стають незмінним супутником прекрасної дами. Кільця вибирають жінки різного віку та положення. Щоб прикраса підкреслила вишуканий стиль й хороший смак власниці, її вибирають в каталозі магазину Gold.ua. Великий асортимент моделей відкриває величезні можливості для фантазії та польоту думки.

Золоті каблучки великих розмірів

Великі й масивні прикраси підходять справжнім модницям. Не варто боятися додавати справжніх «гігантів» в повсякденні образи, комбінувати їх з іншими виробами – не менш помітними або лаконічними. Великі персні значних розмірів з камінням або кільця незвичайної форми – все це можна носити кожен день.

З підвісками

Ці моделі для тих, хто стежить за трендами та вважає за краще прикрашати свої пальчики ефектними кільцями. До таких відносять вироби з пензликами та підвісками. Такий дизайн викликає захоплення – він виглядає витончено та ефектно.

Помітні й яскраві

Це можуть бути максі-кільця з великими каменями або розсипом дрібних. Це навмисна надмірність стала девізом нових модних сезонів й тільки набирає популярність. Незвичайні форми й великі камені, яскраві кольори та ефектний декор, поєднання декількох кілець на одній руці точно підвищить «градус» стилю.

З написами

У число ультрасучасних трендів потрапили й написи. Це можуть бути лого або просто мотивуючі девізи. Модні штучки точно прикрасять колекцію. Їх можна додавати як до повсякденного, ділового, так й до святкового образів.

Вінтаж знову в моді

Такі кільця вже віднесені до класики, яка ніколи не вийде з моди. Форма та виконання можуть змінюватися, але характер й суть ретро-речей ніколи не поміняються. Їх можна поєднувати з будь-яким стилем та образом. Часто такі прикраси не служать даниною моді, але можуть бути використані багато років.

Флористичні мотиви

Флористика була й залишається улюбленою формою ювелірів, які не втомлюються з нею експериментувати. Ніжні та витончені листочки, гілочки, квіточки, лоза з розсипом дрібних каменів обов'язково прикрасять дамський пальчик. Виріб ніжно охоплює фалангу, відображає настрій, характер власниці.

Дорогоцінні камені ніколи не виходять з моди

Каблучки з рубінами, діамантами, смарагдами, топазами, аметистами, гранатами – ефектні прикраси на всі часи. Їх можна носити з приводу й без нього, навіть не розлучатися ні вдень, ні вночі. Кільце з дорогоцінними каменями цілком буде доречним на недільному бранчі з подругою, на побаченні, урочистому заході або навіть в повсякденному і діловому образі.

 

Надрукувати
мітки:
коментарів