Поділитись:

На Волині знову обвалилася стіна старовинного будинку

Четвер, 03 листопада 2016, 09:26

У Ковелі знову обвалилась частина аварійної пам'ятки архітектури.

Про це повідомила міському голові Ковеля Олегу Кіндеру на апаратній нараді начальник відділу управління майном комунальної власності Вікторія Васінович, – пише Kowel.com.ua.

Схоже на те, що про новий обвал владі стало відомо випадково. Під час виїзної наради під головуванням заступника мера міста Ігоря Прокопіва та за участю представника управління культури Волинської обласної державної адміністрації, яка відбулася минулої п'ятниці біля обваленої пам'ятки архітектури місцевого значення, при обстеженні чиновники виявили, що обвалилася частина стіни прибудови разом із вікном.

"Лікарі казали, що це сталося з четверга на п'ятницю. Тобто далі ота "тяжка" частина продовжує руйнуватися. Під час наради представник з МТМО на виконання протокольних доручень і листа, який було їм направлено, повідомив, що вони отримали містобудівні умови і в них "на виході" проект щодо консервації", – зазначила Вікторія Васінович.

Наразі там проводяться першочергові протиаварійні заходи, а далі будуть працювати за об'ємами реконструкції будівлі. Стінку планують розібрати і відбудувати.

Надрукувати
мітки:
коментарів