Поділитись:

Місце, де в Луцьку готують найсмачніші панкейки*

Четвер, 17 лютого 2022, 18:22
Місце, де в Луцьку готують найсмачніші панкейки*

Ви знаєте де в Луцьку можна з'їсти найсмачніші панкейки у вашому житті?

Хтось каже, що панкейк – це звичайнісінький млинець, до якого всі звикли, проте не все так просто! Панкейк – це великий, смачний, пухкий млинець, смажений на сковороді, проте він не настільки простий, як може здатись, на перший погляд. 

Нині існує дуже багато людей, які не вживають солодкого, але в Ring Coffee змогли розв'язати цю проблему. У закладі ви можете замовити вісім видів панкейків, чотири з яких – солоні.

Панкейки неймовірно апетитні, тому зупинитися дуже важко, через це в закладі вирішили не обмежувати гостей у задоволенні й створили дійсно щедрі порції за доступною ціною.

Найменша порція в меню – 350 грамів, а найбільша – 450 грамів.

Тут є панкейки із сезонними фруктами, бананами, шоколадом, карамеллю, M&M's і маршмелоу. А для тих, хто не хоче солодкого – з ковбасками, яйцем Пашо, лососем і курячим філе. 

Насолодитись панкейками можна в Ring Coffee на проспекті Волі, 15 щодня з 8:00 до 22:00, а також в Ring Coffee на фудкорті Grand Central Food Terminal, що в РЦ «Промінь», щодня з 8:00 до 23:00.

Місце, де в Луцьку готують найсмачніші панкейки*Місце, де в Луцьку готують найсмачніші панкейки*Місце, де в Луцьку готують найсмачніші панкейки* 

Надрукувати
мітки:
коментарів