Поділитись:

Аліна Паш відмовилася від участі в «Євробаченні-2022»

Середа, 16 лютого 2022, 22:01
Аліна Паш відмовилася від участі в «Євробаченні-2022»

Переможниця національного відбору на «Євробачення-2022» Alina Pash оголосила, що відмовилася від участі у пісенному конкурсі. Організатори нацвідбору кажуть, що теж не співпрацюватимуть зі співачкою – однак не через її відмову від участі.

Про свою позицію Alina Pash повідомила в Instagram.

Співачка заявила, що останнім часом їй погрожували та зламували соціальні мережі, а також запевнила, що дотримується законів України.

«Я не хочу далі бути у цій брудній історії. З важким серцем я знімаю свою кандидатуру як представника України в конкурсі «Євробачення». На жаль. Мені справді дуже шкода», – написала вона.

Своє рішення співачка пояснила тим, що не хоче «віртуальної війни та хейту»: «Головна війна зараз – це зовнішня, яка прийшла в мою країну у 2014 році».

Оргкомітет нацвідбору повідомив, що теж вирішив не відправляти Alina Pash на «Євробачення». Причиною називає відповідь прикордонників про те, що довідку про поїздку в Крим співачці не видавали.

Відтак організатори скористалися пунктом правил, який дозволяє відмовити учаснику у разі приховування чи подання ним недостовірної інформації.

В оргкомітеті кажуть, що Alina Pash з їхнім рішенням погодилася. Тепер Суспільний мовник має право обрати представника України на «Євробаченні» з-поміж інших фіналістів.

Зазначимо, що 18 лютого відбудеться позачергове засідання наглядової ради Суспільного мовника. Ймовірно, саме тоді стане відомо, хто тепер поїде на «Євробачення» від України та чи поїде хтось узагалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів