Поділитись:

Металопластикові вікна на замовлення*

Середа, 16 лютого 2022, 16:00
Металопластикові вікна на замовлення*

Ремонт дає можливість вдосконалити приміщення, зробити його комфортнішим для проживання. Заміна та встановлення віконних конструкцій є невід'ємною частиною ремонту. Не варто недооцінювати важливість пластикових вікон. Їх вибору слід приділити особливу увагу, через те, що вони відповідають не тільки за тепло, але і за зовнішній вигляд.

З кожним роком все більше людей віддає перевагу металопластиковим вікнам. У порівнянні з алюмінієвими та дерев'яними вони здатні прослужити тривалий проміжок часу. Щоб замовити виготовлення якісних вікон за індивідуальними вимірами, слід перейти за посиланням. Це дозволить підібрати відповідні за всіма критеріями вироби.

Види пластикових вікон

Існує кілька видів металопластикових вікон:

  • одностулкові;
  • двостулкові;
  • тристулкові.

Перший варіант використовується в основному лише у приватних будинках або на дачах. Також вони використовуються у нежитлових приміщеннях. Серед двостулкових найбільшим попитом користуються моделі із двома скляними частинами. В основному вони мають одну глуху і одну стулку, що відкривається. Тристулкові моделі встановлюються в просторих кімнатах. Це може бути зал, їдальня, вітальня.

Залежно від складності віконної конструкції на виготовлення може знадобитися різний час. Варто зазначити, що будь-які зміни у віконні отвори має вносити спеціаліст. Це важливо для гарантії, що виготовлені вироби точно збігаються з прорізами. Ще під час вимірів спеціаліст зможе оцінити складність установки та врахувати особливості приміщення. Це дозволить не припуститися помилок при встановленні віконних конструкцій.

Критерії вибору

Замовляти вікна найкраще у перевіреної компанії. Ухвалення рішення щодо вибору вікон потребує серйозного підходу, що заощадить витрати на опалення житла. У момент вибору необхідно звертати увагу на кожну деталь:

  • віконний профіль;
  • склопакети та їх кількість;
  • тип фурнітури;
  • комплектуючі;
  • додаткові функції.

Від кількості склопакетів, віконного профілю, фурнітури та іншого залежатиме вартість виробів. Для кожного клієнта розраховується індивідуально. Під час спілкування із консультантом менеджер вказує приблизну вартість. Як тільки майстер проведе виміри, буде вказано точну суму.

Додатково можна замовити встановлення та демонтаж старих вікон. Також майстри займуться підготовкою отвору до монтажу, прибиранням приміщення після виконання своєї роботи та дадуть рекомендації щодо подальшого використання металопластикових вікон.

Надрукувати
мітки:
коментарів