Поділитись:

За 2016 рік на Волині сплатили 3,5 мільярда гривень податків

Середа, 02 листопада 2016, 15:05
За 2016 рік на Волині сплатили 3,5 мільярда гривень податків

Упродовж десяти місяців 2016 року на Волині сплатили понад 3 мільярди 560 мільйонів гривень податкових платежів.

Таким чином, ріст сплати податків і зборів до бюджетів усіх рівнів перевищує показники аналогічного періоду минулого року на 42,7 відсотка, – повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Як свідчить аналітика, надходження податків і зборів на Волині вже на 14,5 відсотка перевищують відповідні надходження за минулий рік.

Нагадаємо, що протягом 2015 року волинські платники спрямували до бюджетів 3 мільярди 109 мільйонів гривень податкових платежів.

"Нинішній результат став можливим завдяки системній роботі фахівців ДФС у напрямку відпрацювання ризиків та виявлення і залучення до оподаткування додаткових резервів, зокрема завдяки викриттю і припиненню діяльності схем з мінімізації податкових платежів. Про жоден тиск на підприємства реального сектору економіки та сумлінний легальний бізнес не йдеться, оскільки з представниками легального і відповідального бізнесу ми спілкуємося на засадах партнерства і взаємоповаги", – наголосила начальник Головного управління ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Як свідчить аналітика, протягом січня-жовтня 2016 року до держбюджету з Волині надійшло понад 1 мільярд 604 мільйони гривень. За цей час місцеві скарбниці поповнилися майже двома мільярдами: сума сплачених податків до місцевих бюджетів Волині становить 1 мільярд 956 мільйонів гривень.

Надрукувати
мітки:
коментарів