Поділитись:

«Чорничне кафе» – місце, де можна найкраще провести час із дітьми та другою половинкою*

Середа, 16 лютого 2022, 18:18
«Чорничне кафе» – місце, де можна найкраще провести час із дітьми та другою половинкою*

Де можна гарно відпочити разом із другою половинкою та дітьми?

В Луцьку не так багато закладів, де батьки можуть відпочити та розважитись разом із дітьми.

«Чорничне кафе» – це спеціалізований дитячий заклад, де все створено для відпочинку батьків та малечі – від меню до розваг.

На 2 поверсі РЦ «Промінь» поруч із «Чорничним кафе», розташувався дитячий центр «Смугастий носоріг». 

Саме завдяки такому поєднанню батьки можуть спокійно провести романтичний вечір і відправити розважатись свою дитину до розважального центру, де дитина буде під наглядом дорослих працівників.

«Ізюминка» «Чорничного кафе» в тому, що батьки, сидячи за столом, насолоджуючись дозвіллям, можуть наглядати за своєю дітлашнею, користуючись екранами телевізорів.

В «Чорничному кафе» комфортно снідати, обідати та вечеряти всією сім’єю. Тут зручно та безпечно, а це найголовніше для всіх відвідувачів дитячого поверху РЦ «Промінь».

В меню є смачні супчики з фрикадельками, соковиті котлетки, варенички, дитяча паста, сирники, дитячі бургери, вівсяна кашка, десерти та різноманітні напої, – це далеко не весь перелік смаколиків, якими можна поласувати в «Чорничному кафе», місці для щоденного свята.

Тут чекають на вас будь-якого дня з 10:00 до 22:00.

«Чорничне кафе» – місце, де можна найкраще провести час із дітьми та другою половинкою*«Чорничне кафе» – місце, де можна найкраще провести час із дітьми та другою половинкою* 

Надрукувати
мітки:
коментарів