Поділитись:

Деякі бізнесмени повертаються в Україну та спростовують наклепи щодо їх втечі

Середа, 16 лютого 2022, 02:57

Повідомили, що український бізнесмен Рінат Ахметов повернувся до України. А народний депутат Ігор Абрамович запевняє, що не замовляв чартерний літак на 50 людей для перельоту до Відня.

Журналіст Михайло Ткач повідомив, що літак Ріната Ахметова ввечері 15 лютого зайшов на посадку у Запоріжжі. На борту був і сам бізнесмен, пише «Громадське».

Водночас депутат Ігор Абрамович у кулуарах парламенту заперечив «Радіо Свобода» організацію чартерного літака на 50 людей для перельоту до Відня. Абрамович підтвердив, що 14 лютого його не було в Україні, але вже наступного дня він прилетів.

Раніше «Українська правда» повідомляла, що Абрамович нібито замовив приватний літак на 50 людей, який мав вивезти з Києва родичів однопартійців від «Опозиційної платформи – За життя» та бізнес-партнерів Абрамовича. Депутат переконує, що дізнався про це зі ЗМІ.

Нагадаємо, окрім Абрамовича та Ахметова, УП також повідомляла, що з України вилетів літак Бориса Колеснікова (той запевнив, що літак без нього полетів на техобслуговування), а з країни поїхали бізнесмен Віктор Пінчук, депутат Вадим Новинський, бізнесмени Андрій Ставніцер, Вадим Нестеренко, Вадим Столар, Василь Хмельницький тощо.

Пресслужби бізнесменів кажуть, що Ставніцер полетів у відрядження й незабаром повернеться в Україну, а Хмельницький полетів із командою на навчання і має повернутися 20 лютого, водночас його діти нібито залишилися в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів