Поділитись:

Росія відводить частину військ від українських кордонів – міноборони РФ (відео)

Вівторок, 15 лютого 2022, 11:39
Росія відводить частину військ від українських кордонів  – міноборони РФ (відео)

Війська південного та західного військових округів, які межують з Україною, почали повертатись у місця постійної дислокації після навчань вже у вівторок, 15 лютого.

Про це, як передають російські державні агенції ТАСС та РИА Новости, повідомив офіційний представник міноборони РФ, генерал-майор Ігор Конашенков, пише ВВС Україна..

Згодом таку заяву оприлюднило міноборони РФ.

Війська їдуть додому?

"Підрозділи південного та західного військових округів, які виконали завдання, вже розпочали завантаження на залізничний та автомобільний транспорт і сьогодні почнуть рух до своїх військових гарнізонів. Окремі підрозділи здійснять марші своїм ходом у складі військових колон", – сказав Конашенков.

Південний військовий округ межує зі східними областями України та охоплює анексований Крим, а західний – межує з північними областями України.

Він додав, що й інші війська поступово із закінченням "заходів бойової підготовки, як і завжди, здійснять марші комбінованим способом до пунктів постійної дислокації".

Конашенков каже, що військові аташе з питань оборони при посольствах іноземних держав у Білорусії спостерігатимуть за останнім етапом російсько-білоруських навчань "Союзна рішучість" на полігоні Обуз-Леснєвський. Це станеться 19 лютого.

"На розгортання практичних дій як спостерігачі запрошені військові аташе з питань оборони при посольствах іноземних держав у Республіці Білорусь та представники ЗМІ", – сказав він.

Він не уточнив, чи почне Росія виводити війська з Білорусі після цього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів