Поділитись:

Олімпіада-2022: медальний залік після 10-го змагального дня

Вівторок, 15 лютого 2022, 02:43
Олімпіада-2022: медальний залік після 10-го змагального дня

У Пекіні закінчився десятий змагальний день Зимових Олімпійських ігор-2022. Він був найменш медальним з моменту старту Олімпіади-2022: розігрувалися лише чотири комплекти нагород.

Про це пише Суспільне Спорт.

Десятий змагальний день (понеділок, 14 лютого) пройшов у Пекіні у дев'яти видах спорту: гірськолижному спорті, бобслеї, кьорлінгу, фігурному катанні, фристайлі, хокеї, лижному двоборстві, стрибках з трампліна та сноубордингу. Медалі розігрувалися лише у бобслеї (монобоб), фігурному катанні (танці на льоду), фристайлі (лижна акробатика) та стрибках з трампліна (командний турнір).

За підсумками десяти змагальних днів Україна все ще без медалей Олімпіади-2022. У цей день українці двічі посіли 20-е місце: Олександра Назарова та Максім Нікітін у фігурному катанні, а також Лідія Гунько у бобслеї.

Найбільшу кількість нагород у десятий змагальний день виграли спортсмени з США – чотири. Причому у жіночому монобобі американки вибороли і «золото», і «срібло».

Другий день поспіль лідерство у медальному заліку Олімпіади-2022 утримує Норвегія. Попри те, що норвезькі спортсмени не виграли жодної нагороди у десятий змагальний день, жоден із переслідувачів не зміг зрівнятися з ними навіть за кількістю золотих медалей.

Залишається лідером Норвегія і за кількістю медалей на Олімпіаді-2022. Після десяти змагальних днів у норвежців 21 нагорода.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів