Поділитись:

Ножем в живіт, бо не давала пити: волинянина судили за напад на дружину

Понеділок, 14 лютого 2022, 16:46
Ножем в живіт, бо не давала пити: волинянина судили за напад на дружину

Волинянин вдарив свою дружину ножем у живіт і постав перед судом.

Відповідний вирок ухвалив Ковельський міськрайонний суд Волинської області 7 лютого.

Як вбачається із вироку, 18 вересня 2021 року чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, раптово вдарив дружину ножем у живіт, пошкодивши печінку. Травма виявилася небезпечною для життя  у момент заподіяння, тож чоловіка судили за умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Як пояснив обвинувачений, 18 вересня разом із дружиною він повертався зі святкування дня народження старшого сина. По дорозі додому він вирішив зайти в гості до приятеля та ще випити. Дружині це не сподобалося, тож вона висловлювала своє обурення. Тому в якийсь момент він схопив ножа та почав їй погрожувати. За його словами, він не втримався, спіткнувся і впав на дружину. Таким чином, нібито, вона й отримала поранення. Щодо крові на своєму одязі, то обвинувачений пояснив, що до крові його побив рідний син. Також у суді чоловік просив вибачення у потерпілої, нарікав на поганий стан здоров'я, у зв'язку із чим просив суворо не карати.

Однак, у суді версія обвинуваченого розсипалася. Експерт зазначив, що лезо ножа на 5 сантиметрів проникло у тіло потерпілої, а це свідчить про концентрований удар достатньої сили.

А ось сама потерпіла чітко не змогла відповісти, як отримала травму. Жінка розповіла, що відразу ж після початку суперечки чоловік вдарив її ножем і залишив будинок. Першу допомогу надав господар – кум чоловіка. Однак, вона не виключає, що могла отримати поранення при падінні.

Також жінка додала, що раніше ніколи не зазнавала насильства від чоловіка, у них шестеро спільних дітей. Доки вона працює – чоловік займається господарством. За час його перебування під вартою матеріальне становище їхньої сім'ї значно погіршилося, тож жінка просила суд суворо не карати чоловіка.  

Дослідивши всі обставини справи, суд визнав чоловіка винним та призначив покарання у вигляді 5 років позбавлення волі умовно з іспитовим строком 3 роки.

Нагадаємо, що волинянин, який порушив заборону суду наближатися до дружини і доньки, втрапив під арешт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів