Українські олігархи та бізнесмени покидають Україну чартерними рейсами

Неділя, 13 лютого 2022, 23:29

Українські олігархи та бізнесмени залишають Україну чартерними рейсами.

Про це свідчать дані трекера польотів, пише «Українська правда».

Видання зазначає, що серед чартерів та приватних літаків, які залишили Україну 13 лютого – борти Ріната Ахметова та Бориса Колеснікова. Сам Ахметов вилетів з України до Цюриха ще 30 січня. Того ж дня виїхав бізнесмен Віктор Пінчук.

Ще один приватний борт на 50 людей нібито замовив депутат «Опозиційної платформи – За життя» Ігор Абрамович. За даними джерел УП, цей борт має вивезти з Києва у Відень родичів однопартійців, а також бізнес-партнерів Абрамовича.

Крім того, бізнесмен і народний депутат Вадим Новинський виїхав з України 10 лютого рейсом до Мюнхена, повідомляє УП. Того ж дня виїхав за кордон Олександр Ярославський, кортеж якого нещодавно збив на смерть людину.

Також, за даними УП, 13 лютого з України вилетіли бізнесмени Андрій Ставніцер та Вадим Нестеренко, а за день до того – Вадим Столар і Василь Хмельницький. Пресслужби бізнесменів кажуть, що Ставніцер полетів у відрядження й незабаром повернеться в Україну, а Хмельницький полетів із командою на навчання і має повернутися 20 лютого, водночас його діти нібито залишилися в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: