Поділитись:

Водій олігарха Ярославського, який признав вину в смертельній ДТП, був у іншому місці в момент трагедії

П'ятниця, 11 лютого 2022, 12:30

Вночі 10 лютого на трасі Чугуїв – Мартове автомобіль із кортежу відомого харківського олігарха Олександра Ярославського збив на смерть чоловіка.

Пізніше стало відомо, що на загиблого чоловіка наїхали двічі: і перша, і друга машина з кортежу. 

Про це інформує Українська правда. 

Наступного дня до поліції звернувся чоловік, який нібито був за кермом у момент смертельної автопригоди, проте пізніше з'ясувалося, що насправді в час скоєння ДТП чоловік був зовсім в іншому місці.

Крім цього, джерело-співрозмовник УП спілкувався з Ярославським телефоном за декілька годин до ДТП і той був у нетверезому стані.

За фактом ДТП розслідують кримінальне провадження  за двома статтями – «Порушення правил безпеки дорожнього руху» та «Залишення в небезпеці», оскільки ніхто з учасників пригоди не намагався надати допомогу жертві.

Через кілька годин після ДТП стало відомо, що бізнесмен вилетів чартерним рейсом з Харкова в Лондон, де олігарх має «заплановану зустріч» із родиною. 

Поза цим у поліції з’явилося повідомлення, що бізнесмена викличуть на допит як можливого учасника смертельної ДТП.

Сам Ярославський дав коментар журналістам, у якому зазначив, що він спав удома в момент скоєння смертельної ДТП, а про саме ДТП за участі автівки зі свого кортежу дізнався зранку з новин.

Дещо пізніше, міністр внутрішніх справ Денис Монастирський звільнив начальника поліції Харківської області Станіслава Перліна у зв'язку зі спробою фальсифікації справи щодо цієї резонансної ДТП. 

«До відповідальності за смерть людини буде притягнутий тільки той, хто був за кермом! Щойно прийняв рішення про звільнення начальника поліції Харківської області Станіслава Перліна. Також буде розслідувано спробу фальсифікації справи щодо ДТП з кортежем відомого бізнесмена Олександра Ярославського», – ідеться у повідомленні.

За словами міністра, причиною звільнення стало те, що сьогодні слідчі поліції подали до прокуратури Харківської області підозру у скоєнні смертельної ДТП, яку було складено на особу, котра прийшла вранці й заявила, що саме вона була за кермом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів