Поділитись:

Ковролін для офісу: переваги та недоліки*

Четвер, 10 лютого 2022, 10:54
Ковролін для офісу: переваги та недоліки*

Щоб повсякденна робота в офісі була комфортною, а робочий день проходив без зайвого шуму, в спокійній обстановці, потрібне якісне підлогове покриття. Для офісних приміщень використовується комерційний ковролін 33 класу, що відрізняється стійким принтом і високою стійкістю до стирань (подібні моделі розроблені спеціально для приміщень з прохідністю близько 1000 осіб на добу). Такий варіант покриття ефективно гасить будь-які звуки й дарує офісу презентабельний вид. Ознайомитися з колекціями ковролінових виробів різного дизайну можна в нашій компанії, за посиланням: https://www.fusion-style.ua/ua/kovrolin/.

Переваги ковроліну

Завдяки природним властивостям ковролін має високий рівень шумопоглинання. З цієї причини продукція користується популярністю і при облаштуванні домашнього інтер'єру, особливо якщо ви оточені шумними й занадто веселими сусідами.

Говорячи про плюси подібного матеріалу, можна виділити й наступні його особливості:

  1. Важливою деталлю у використанні ковроліну і догляду за ним є ефективне поглинання пилу. Це актуально для алергіків. Оцінять подібну особливість і люди, у яких немає часу щодня пилососити або підмітати, мити підлогу.

  2. Можливість вибору. Ковролін нескладний у виготовленні, що забезпечує йому велику різноманітність в дизайні, для будь-якого за стилем офісу або кабінету можна швидко підібрати відповідну модель.

  3. Екологічна чистота. Якісні ковролінові вироби виготовляють з натуральних синтетичних волокон (можуть використати й повсть), що гарантує в заявлених властивостях високий рівень пожежобезпеки, цей матеріал не алергічний і на ньому неможливо посковзнутися.

Великою перевагою стає і підвищені теплоізоляційні параметри ковроліну. За даними тестування було встановлено, що в приміщеннях, де є це підлогове покриття, температура повітря на декілька градусів вища. Це забезпечує високий рівень комфорту для людей.

Які мінуси має ковролін

Високоякісний комерційний ковролін практично не має недоліків. Сучасне покриття зазвичай виготовляється з нейлону і спеціалізованих ниток (наприклад, тефлону або артрону). Подібний склад робить ковролін стійким до виминання і гарантує тривалий термін його експлуатації. Враховуйте, що основа покриття може вбирати деякі речовини (наприклад, машинне мастило, хлорку та ін.). В цьому випадку знадобиться заміна пошкодженої ділянки.

Ковролін для офісу: переваги та недоліки*

Правила догляду за ковроліном в офісі

Щоб підлогове покриття було довговічним і практично не зношуваним, за ним необхідно грамотно доглядати. Не забувайте, що завдяки регулярному чищенню в офісних приміщеннях, не лише подовжується робочий ресурс ковролінової настілки, але і покращується працездатність людей, що безпосередньо впливає на показники успішності компанії.

Щоб підлогове покриття радувало чистим і свіжим видом, дотримуйтеся декількох нескладних правил з догляду за ним:

  • кожного тижня 2-3 рази ковроліновий матеріал необхідно добре пилососити;

  • 1 раз на місяць покриттю потрібно вологе прибирання, щоб освіжити колір і надати йому свіжість;

  • кожні півроку проводити капітальну хімчистку ковроліну, і краще це зробити за допомогою професіоналів з клінінгових компаній, які швидко і ретельно оновлять підлогове покриття.

 

Але найголовніше – це відмова від використання в офісі або будинку неякісного матеріалу. Ретельно підходьте до придбання ворсового покриття і вивчайте склад продукції. Ковролін, пропонований в компанії Fusion Style, виготовлений з кращих синтетичних матеріалів, що підтверджується наявністю сертифікатів якості.

Пам'ятайте, що для службових приміщень необхідно вибирати спеціалізовані й високоякісні підлогові покриття. А для офісу використовувати тільки комерційний ковролін 33 класу. При застосуванні другосортного матеріалу через декілька місяців експлуатації він покриється негарними потертостями й зробиться повною непридатним.

 

Надрукувати
мітки:
коментарів