Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 9 лютого

Середа, 09 лютого 2022, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за середу, 9 лютого.

Про дитячу стоматологиню

Не боятися стоматолога та вибрати такого, з яким буде комфортно, – це дуже важливо, коли планується йти до лікаря з дитиною. 

Завідувачка відділення дитячої стоматології КП «Луцька міська дитяча поліклініка» Наталія Дручик працює з дітьми вже 36 років. І у переддень Дня стоматолога, який у всьому світі відзначають 9 лютого, розповіла журналістам ІА «Конкурент», як правильно підготувати дітей до візиту до стоматолога  та дала поради по догляду за зубами.

З порадами досвідченої лікарки можна ознайомитись у нашому ексклюзивному матеріалі Як зберегти здоров’я дитячих зубів: поради луцької стоматологині

Про музей Голованя

Вдова відомого луцького скульптора Миколи Голованя пані Тамара хоче відкрити у його легендарному будинку музей. Про це жінка розповіла журналістам 12 каналу. 

«Він казав «У мене такий, Томочко, план... Як ще хочеться пожити». Коля, я постараюся... Люди поможуть – я доведу трошки твою справу. Я хочу, щоб тут була музейна кімната, щоб сюди заходили люди, щоб твоє світле ім'я залишилося для Волині, для Луцька», – сказала вона. 

Про волинський автобан

У рамках інтеграції української транспортної мережі в європейську відбудеться масштабне оновлення дороги М-07 Київ – Ковель – Ягодин, з підвищенням її до І-а категорії. Про це повідомили на сайті Міністерства інфраструктури України.

Також в Ягодині модернізують автомобільний пункт перепустки на кордоні з Польщею.

Про раптову смерть

У Луцьку просто на проїжджій частині дороги знайшли тіло літнього чоловіка. Про це інформує телеканал «Конкурент TV».

Тіло чоловіка виявили перехожі опівдні у середу, 9 лютого, поблизу Цукрового заводу у мікрорайоні Вересневе. На місце події одразу викликали медиків та правоохоронців. На вигляд померлому чоловіку 65-70 років.

У коментарі журналістам місцеві мешканці розповіли, що померлий працював на заводі. Чоловік в обідню перерву вийшов в магазин. Коли повертався, впав посеред дороги замертво.

Очевидці кажуть, що тіло чоловіка набуло синюватого відтінку, що може свідчити про інсульт. Причину смерті встановить судмедекспертиза.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів