Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 7 лютого

Понеділок, 07 лютого 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 7 лютого

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за понеділок, 7 лютого.

Про голосистого диякона

Волинянин Василь Палюх із села Сошичне Камінь-Каширського району 6 лютого взяв участь у музичному шоу «Голос країни». Василь навчається, нещодавно склав іспити, також він прислуговує у церкві та є дияконом.

Під час виконання пісні «O sole mio» до нього обернулися троє суддів: Святослав Вакарчук, Надія Дорофеєва та Потап. Усі вони боролися за талановитого юнака.

Василь Палюх розповів, що дуже хотів потрапити у команду Олі Полякової. Проте вона єдина не повернулася до Василя та порадила йому йти в команду Вакарчука. Зрештою хлопець обрав Потапа і пройшов далі.

Про трирічного онкохворого

3-річному Даміану Пономарчуку потрібна допомога. У нього виявили двосторонній рак нирок, на лікування у госпіталі «Sant Joan de Deu» в Барселоні дитині потрібно 258 830 тисяч євро. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомила мама хлопчика Ольга Коритнєва.

«Донедавна наш хлопчик займався плаванням, відвідував садочок та вів активний спосіб життя… Сьогодні ж його майбутнє під великою загрозою страшної хвороби.(( Молю, прошу знайомих та незнайомих про допомогу! Чи не єдиний шанс на одужання нам дає один з найкращих госпіталів Європи - Sant Joan de Deu в Барселоні. Попереду ряд операцій, сеанси хіміотерапії та променевої терапії», – зазначає мама.

Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 7 лютого

Про ДТП на мості

У Луцьку трапилася аварія на Рованцівському мості.  ДТП сталася зранку у понеділок, 7 лютого. Фото журналістам ІА «Конкурент» надіслали читачі. 

У відео, оприлюдненому у мережі, видно, що легковики стоять на «аварійці» обабіч мосту. У аварії постраждали два автомобілі

У пресслужбі патрульної поліції розповіли, що винуватцем аварії став водій автомобіля «рено». 

«Водій "рено" не дотримався безпечної дистанції і зіткнувся з "джилі". На винуватця склали адміністративний матеріал за статтею 124 КУпАП. Постраждалих нема», – розповіли правоохоронці.

Про єдиного претендента на посаду

Єдиним учасником конкурсу на зайняття посади директора Волинської обласної клінічної лікарні є заслужений лікар України, судинний хірург Олександр Дудар, який з грудня 2019 року є виконувачем обов’язків директора цього медзакладу.
 
Документи від учасників обласна рада приймала від 14 до 28 січня. Кандидат на цю посаду повинен мати 7 років досвіду на керівній посаді.

Сьогодні, 7 лютого, відбулося засідання конкурсної комісії щодо розгляду заяви й інших документів претендента, а 11 лютого – заслуховуватимуть учасника конкурсу та проведуть із ним співбесіду.

Заслужений лікар України, судинний хірург Олександр ДударЗаслужений лікар України, судинний хірург Олександр Дудар

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів