Поділитись:

Twitter тестує кнопку «проти» та функцію «Стаття» для довгих текстів

Субота, 05 лютого 2022, 02:21

Соціальна мережа Twitter розпочинає глобальне тестування нової кнопки негативної оцінки для твітів – «проти» (Downvote).

Про це повідомляється в акаунті Twitter Support, пише Укрінформ

У липні соцмережа запустила тестування за участі обмеженої кількості користувачів на пристроях iOS нових функцій «за» (Upvote) та «проти» (Downvote), за допомогою яких користувачі могли висловлювати підтримку та незгоду з тим чи іншим твітом.

«Ми багато чого дізналися про типи відповідей, які користувачі не вважають релевантними, і розширюємо цей тест – більшість з вас у браузері, а також у додатках для iOS та Android матимуть можливість використовувати кнопку негативної оцінки», – йдеться у твіті.

 

Зазначається, що голоси «Проти» залишаться прихованими, але допомагатимуть модераторам соцмережі розуміти, який контент користувачі не хочуть бачити.

Також Twitter тестує нову функцію, яка дозволить користувачам публікувати на платформі довші повідомлення, пише Business-Standard.

Зазначається, що кілька років тому Twitter вже збільшив ліміт написаних символів в одній публікації зі 140 до 280. Проте багатьом користувачам платформи і цього не завжди було достатньо.

Поки що незрозуміло, майбутня функція буде доступна для всіх, чи тільки для передплатників Twitter Blue.

Речник компанії, коментуючи новину, заявив, що компанія «завжди шукає нові способи допомогти людям починати та брати участь у розмовах» і що незабаром Twitter розповість більше з цього приводу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів