Поділитись:

На Волині триває ремонт дороги між Ковелем і Турійськом (фото, відео)

П'ятниця, 04 лютого 2022, 17:29
На Волині триває ремонт дороги між Ковелем і Турійськом (фото, відео)

На автодорозі Р-15 Ковель – Володимир – Червоноград – Жовква тривають роботи, які дозволяють вести погодні умови.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Служби автомобільних доріг у Волинській області.

Нині дорожники працюють на автодорозі Р-15 від Ковеля до Турійська. Наразі мова йде не про відновлення дорожнього покриття, адже для цього потрібна відповідна температура довкілля. Поки проводять ті етапи ремонтних робіт, які не настільки залежать від погодних умов.

Наприкінці минулого року тут стартував ремонт на двох об’єктах загальною протяжністю понад 17 км. На ділянці, що пролягає від Ковеля до Турійська, торік вдалось відновити у вирівнюючому шарі понад 15 км дороги. Завершення робіт з влаштування першого шару асфальту, а також фінішне асфальтування планують провести навесні. 

На сьогодні працівники підрядного підприємства проводять інші роботи, передбачені проєктно-кошторисною документацією: подовжують водопропускні залізобетонні труби та облаштовують узбіччя.

Як проходять роботи, дивіться у фотозвіті.

На Волині триває ремонт дороги між Ковелем і Турійськом (фото, відео)На Волині триває ремонт дороги між Ковелем і Турійськом (фото, відео)На Волині триває ремонт дороги між Ковелем і Турійськом (фото, відео)На Волині триває ремонт дороги між Ковелем і Турійськом (фото, відео)На Волині триває ремонт дороги між Ковелем і Турійськом (фото, відео)На Волині триває ремонт дороги між Ковелем і Турійськом (фото, відео)На Волині триває ремонт дороги між Ковелем і Турійськом (фото, відео)На Волині триває ремонт дороги між Ковелем і Турійськом (фото, відео) 

Нагадаємо, на території Любешівської громади відновили капітальний ремонт мосту довжиною 36-метрів на дорозі між селами Селісок та Пожіг. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
09 березня 2024
23:57
06 березня 2024
23 лютого 2024
02 лютого 2024
19 січня 2024
20 жовтня 2023
13 жовтня 2023
04 жовтня 2023
26 вересня 2023
24 вересня 2023