Поділитись:

Шість тонн палива: на Волині викрили нелегальну АЗС (фото, відео)

П'ятниця, 04 лютого 2022, 16:50
Шість тонн палива: на Волині викрили нелегальну АЗС (фото, відео)

У селі Павлівка Володимир-Волинського району викрили підпільну автозаправну станцію. Вилучили дві тонни дизпалива та чотири тонни бензину.

Про це повідомили на сторінці Володимир-Волинського районного відділу поліції.

Слідчі Володимир-Волинського районного відділу поліції за процесуального керівництва Володимир-Волинської окружної прокуратури в межах розслідування кримінального провадження про порушення правил безпеки на вибухонебезпечних підприємствах або у вибухонебезпечних цехах (кримінальне правопорушення, передбачене ст. 273 КК України) викрили підпільну автозаправну станцію у селі Павлівка Володимир-Волинського району.

Під час проведення обшуку на АЗС виявили та вилучили 2 тонни дизпалива та 4 тонни бензину, цистерни, устаткування для розливу палива, чорнові записи, а також гроші, виручені від незаконного промислу.

Триває досудове розслідування, вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно. Вживаються заходи для притягнення до відповідальності осіб, причетних до функціонування нелегальної автозаправки.

Шість тонн палива: на Волині викрили нелегальну АЗС (фото, відео)Шість тонн палива: на Волині викрили нелегальну АЗС (фото, відео)Шість тонн палива: на Волині викрили нелегальну АЗС (фото, відео)

Нагадаємо, 19 січня, під час несення служби працівники сектору реагування патрульної поліції Ковельського районного управління поліції поблизу села Мислина зупинили вантажівку з напівпричепом-цистерною, який перевозив пальне без відповідних документів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
14:00
10 квітня 2024