Поділитись:

У шести ковельських школах замінили вікна на пластикові: скільки це коштувало

П'ятниця, 04 лютого 2022, 11:40
У шести ковельських школах замінили вікна на пластикові: скільки це коштувало

У школах Ковеля майже завершили замінювати старі дерев'яні вікна на пластикові у рамках термомодернізації навчальних закладів. 

Про це на своїй фейсбук-сторінці розповів міський голова Ігор Чайка. Відповідний допис він опублікував у п'ятницю, 4 лютого. 

«Багаторічний марафон із заміною вікон у навчальних закладах Ковеля – на фінішній прямій! Цими днями в ліцеї №1 замінюють старі вікна на нові. На це з бюджету громади 2022 виділили 1 740 327 гривень. Це останній навчальний заклад Ковеля з переліку тих шести, де минулого року планували встановити енергоощадні вікна. І це означає, що нарешті ми закриємо питання тепла і комфорту наших дітей під час навчального процесу», – пише мер.

Він нагадав, що 10 мільйонів гривень цільової субвенції, яка минулого року надійшла з державного бюджету на соціально-економічний розвиток, а саме на заміну вікон в закладах освіти, не вистачало на всі заплановані шість шкіл. І в листопаді на сесії міської ради депутати проголосували про виділення додаткових коштів з бюджету громади, а саме – 4 362 тисяч гривень. Вікна в п'ятьох школах замінили, і всі кошти освоїли в грудні 2021 року.

Для завершення процесу заміни вікон в останньому навчальному закладі, ліцеї №1, в бюджеті громади 2022 передбачили 1 740 327 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів