Поділитись:

У Луцьку церкву пропонують будувати біля каналізаційно-насосної станції

Понеділок, 31 жовтня 2016, 16:16
У Луцьку церкву пропонують будувати біля каналізаційно-насосної станції

Для будівництва Вірменської апостольської церкви обрали місце недалеко від каналізаційно-насосної станції, що на вулиці Боженка.

Ідея спорудити церкву вірменській громаді хороша, але їм треба підібрати достойне місце, а не біля КНС. Про це сказав депутат Андрій Козюра 31 жовтня під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Начальник управління містобудування та архітетури Леонід Герасимюк сказав, що є передпроектна пропозиція щодо будівництва Вірменської апостольської церкви на вулиці Окружній.

"Думаю, що вірмени самі від того місця відмовляться, і це питання поки що "застигне", бо місце поряд з КНС, що на Боженка. Вірмени цього не знали, вони їздили з Матвіївим півроку і шукали землю, а тепер вагаються", – сказав Леонід Герасимюк.

Пропозицію взяли до відома. Однак Андрій Козюра наголосив ще раз на тому, що варто було б комусь доручити пошукати для церкви інше місце.

Надрукувати
мітки:
коментарів