Поділитись:

Не підтягуються «бустерні» COVID-сертифікати у «Дії»: МОЗ розповіло, що робити

Четвер, 03 лютого 2022, 07:42
Не підтягуються «бустерні» COVID-сертифікати у «Дії»: МОЗ розповіло, що робити

Міністерства охорони здоров'я пояснило, що робити, якщо у додатку «Дія» не підтягується COVID-сертифікат після щеплення бустерною дозою.

Про це пише МОЗ у Фейсбуці.

Там зазначають, що потрібно надіслати новий запит на порталі чи в застосунку. Зробити це можна в перший же день введення дози вакцини проти COVID-19.

Сертифікат про бустерне щеплення не оновлюється автоматично, для його генерації потрібно в «Дії» зайди у вкладку «Послуги», створити та надіслати новий запит на COVID-сертифікат.

«За кілька секунд у вкладці "Документи" з'явиться новий сертифікат щеплення», – пояснюють у МОЗ.

У випадку, коли сертифікат про третю вакцину не з'являється навіть при перезамовленні, а програма продовжує генерувати тільки два попередніх COVID-сертифіката, є ймовірність, що була допущена помилка під час внесення в базу даних пацієнта.

«Щоб виправити помилку, зверніться до лікаря, який робив щеплення, та перевірте разом із ним чи правильно внесені дані до електронної системи охорони здоров'я, а саме щодо бустера: ревакцинація, 1-ша доза з 1-ої, причина вакцинації: щеплення за станом здоров'я (планово)», – зазначили у міністерстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів