Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 2 лютого

Середа, 02 лютого 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 2 лютого

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за середу, 2 лютого.

Про незвичайну ДТП

Увечері 1 лютого на вулиці Володимирський у Луцьку юнак 2002 року народження за кермом Land Rover, як і годиться, зупинився на червоний сигнал світлофора. Коли засвітився зелений – хлопець рушив. Щоправда, не вперед, а назад, прямісінько в Peugeot, який стояв за ним.

Постраждалих у цій автопригоді немає, а от машини отримали механічні пошкодження. 

Сам водій Land Rover каже: переплутав передачі.

Про прощання з Голованем

Сьогодні у Луцьку прощалися з відомим скульптором Миколою Голованем. Прощальна церемонія відбувалася в Нижньому храмі Кафедрального собору Святої Трійці.

На похороні було чимало відомих лучан і волинян. А проте, реально попрощатися з Миколою Голованем прийшло значно менше людей, ніж напередодні прощалося у Фейсбуці. Були міський голова Ігор Поліщук, його заступниця Ірина Чебелюк, депутати Луцькради від фракції «Громадянський Рух «СВІДОМІ» Тарас ШкітерАлла Надточій і Михайло Наход, та від «Європейської солідарності» Юрій Моклиця та Алла Доманська, заступник голови Волинської обласної ради Григорій Пустовіт. Було чимало чиновників – представників сфери культури.

Також на похорон прийшли відомі луцькі митці та мистецтвознавці. Тут була Зоя Навроцька, власник луцької галереї Володимир Марчук, письменник Володимир Павлік і чимало інших. Попрощатися з геніальним лучанином приїхав навіть відомий український режисер Олесь Санін.

Поховали Миколу Микитовича на кладовищі у селі Липини Луцького району. 

Про самогубство

У Луцьку повісилася жінка 1991 року народження. Трагедія сталася близько 20:00 1 лютого.

Тіло померлої виявив чоловік. 

За цим фактом зареєстровано відомості в ЄРДР з поміткою «самогубство». Обставини трагедії встановлюють.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів