Поділитись:

Зі священником та стрічкою: в селі на Волині відкрили амбулаторію сімейної медицини (фото)

Вівторок, 01 лютого 2022, 17:24
Зі священником та стрічкою: в селі на Волині відкрили амбулаторію сімейної медицини (фото)

У селищі на Волині відкрили новозбудовану амбулаторію.

Про це повідомляє сайт Ковельської райради.

Сьогодні, 1 лютого, в селищі Люблинець відкрили новозбудовану амбулаторію загальної практики сімейної медицини.

В урочистостях взяли участь чимало чиновників Ковельської районної державної адміністрації

Врочисте перерізання символічної стрічки ознаменувало відкриття нової амбулаторії, після чого всі присутні оглянули приміщення закладу.

У приміщенні є кабінети лікарів, процедурна, кабінет щеплень, реєстратура.

Загальна кошторисна вартість об’єкта становить понад 5 мільйонів гривень. Реалізували проєкт за допомогою субвенції з держбюджету, спрямованих на розвиток охорони здоров’я в сільській місцевості на умовах співфінансування з місцевого бюджету.

Основним завданням новозбудованої амбулаторії є вчасне надання невідкладної, кваліфікованої допомоги жителям громади, покращення якості медичних послуг та умов праці медичного персоналу.

Зі священником та стрічкою: в селі на Волині відкрили амбулаторію сімейної медицини (фото)Зі священником та стрічкою: в селі на Волині відкрили амбулаторію сімейної медицини (фото)Зі священником та стрічкою: в селі на Волині відкрили амбулаторію сімейної медицини (фото)Зі священником та стрічкою: в селі на Волині відкрили амбулаторію сімейної медицини (фото)Зі священником та стрічкою: в селі на Волині відкрили амбулаторію сімейної медицини (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів