На боротьбу зі «сніговою кашею» на Волині кинули 55 спецмашин (відео)

Понеділок, 31 січня 2022, 11:10

На території Волинської області знову сніжило. Для розчищення від снігу та ліквідації зимової слизькості на автомобільних дорогах державного значення працювало 55 одиниць дорожньої спецтехніки.

Проїзд забезпечили, перебоїв в русі транспорту не виникало, запевнили на фейсбук-сторінці Служби автомобільних доріг у Волинській області.

На автошляхах тривають роботи з розчищення «снігової каші» та їх обробки протиожеледними матеріалами.

Слабку хуртовину, невеликий мокрий сніг та поривчастий  північно-західний вітер  синоптики прогнозують і на денну пору доби.

Усіх учасників дорожнього руху під час складних погодних умов закликають бути максимально уважними і обережними, дотримуватись швидкісного режиму, не здійснювати ризикованих маневрів, а також дотримуватись безпечної дистанції поблизу снігоприбиральної техніки.

Водночас у Службі автодоріг нагадують, що за вітряної погоди варто триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередач та уникати перебування поблизу великих дерев, не паркувати поруч з ними автотранспорт.

У разі виникнення ускладнень проїзду чи інших надзвичайних ситуацій на автошляхах державного значення (з індексами М, Н, Р і Т) телефонуйте на цілодобову гарячу лінію Служби автомобільних доріг у Волинській області (0332) 78 54 88.

Нагадаємо, у 2022 році на Волині планують відремонтувати сім мостів на місцевих дорогах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: