Поділитись:

На боротьбу зі «сніговою кашею» на Волині кинули 55 спецмашин (відео)

Понеділок, 31 січня 2022, 11:10
На боротьбу зі «сніговою кашею» на Волині кинули 55 спецмашин (відео)

На території Волинської області знову сніжило. Для розчищення від снігу та ліквідації зимової слизькості на автомобільних дорогах державного значення працювало 55 одиниць дорожньої спецтехніки.

Проїзд забезпечили, перебоїв в русі транспорту не виникало, запевнили на фейсбук-сторінці Служби автомобільних доріг у Волинській області.

На автошляхах тривають роботи з розчищення «снігової каші» та їх обробки протиожеледними матеріалами.

Слабку хуртовину, невеликий мокрий сніг та поривчастий  північно-західний вітер  синоптики прогнозують і на денну пору доби.

Усіх учасників дорожнього руху під час складних погодних умов закликають бути максимально уважними і обережними, дотримуватись швидкісного режиму, не здійснювати ризикованих маневрів, а також дотримуватись безпечної дистанції поблизу снігоприбиральної техніки.

Водночас у Службі автодоріг нагадують, що за вітряної погоди варто триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередач та уникати перебування поблизу великих дерев, не паркувати поруч з ними автотранспорт.

У разі виникнення ускладнень проїзду чи інших надзвичайних ситуацій на автошляхах державного значення (з індексами М, Н, Р і Т) телефонуйте на цілодобову гарячу лінію Служби автомобільних доріг у Волинській області (0332) 78 54 88.

Нагадаємо, у 2022 році на Волині планують відремонтувати сім мостів на місцевих дорогах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів