Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 28 січня

П'ятниця, 28 січня 2022, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за п'ятницю, 28 січня.

Про чоловіка, який пішов на риболовлю та зник

Волинські поліцейські шукають 35-річного чоловіка.

Працівники відділення поліції №1 (м. Любомль) розшукують Дитина Анатолій Володимирович, 02.10.1986 року народження, жителя села Головне Ковельського району, який зранку 26 січня пішов на риболовлю на озеро «Бабинець». Його місцезнаходження досі невідоме

Прикмети: ріст 172 см, середньої статури, волосся – сиве.

Був одягнутий в коричневу куртку, зелені штани та чорну шапку.

Про живіт, який заважав ходити

В КП «Медичне об'єднання Луцької міської територіальної громади» звернулася 67-річна жінка зі скаргами на великий живіт, який заважав їй ходити та справляти гігієнічні процедури. Особливо важко було у літній період. Такі незручності і проблеми жінка терпіла понад 10 років.

«Оперативне втручання провели під загальним знеболенням. Виконали герніопластику, тобто видалили килу і абдомінопластику (пластику живота)», – розповів лікар  Олександр Федорчук.

Загалом видалили понад 15 кілограмів зайвої шкіри та жиру. Загальний стан хворої покращився, її виписали додому, почувається добре.

Про школярку-заробітчанку

На Волині знайшли 16-річну дівчину, яка не доїхала до навчального закладу.

Ще 24 січня дівчина повинна була приїхати в смт Головне до ліцею. Однак за місцем призначення вона не з’явилась, тож поліція розпочала пошуки.

Поліцейські опрацьовували кожне повідомлення, опитували місцевих мешканців, звернулися по допомогу до профільних служб та житомирських колег.

Учора, 27 січня, дівчину знайшли за однією з адрес, де проживали заготівельники лісу. Ті повідомили, що дівчина прибилась до них і сказала, що може допомагати, бо хоче заробити грошей. 

Неповнолітню забрали та доставили в Ковельське РУП, звідки поліцейський офіцер громади привіз її в навчальний заклад.

З матір’ю провели профілактичну бесіду, адже, зі слів дівчини, саме через сварку з нею вона вирішила втекти. Вирішується питання про притягнення її до відповідальності.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів