Поділитись:

«Ласка» спростовує факт нападу безпритульної собаки на дитину у Луцьку

Четвер, 27 січня 2022, 14:40
«Ласка» спростовує факт нападу безпритульної собаки на дитину у Луцьку

Директорка Комунального підприємства «Ласка» Оксана Богданюк  повідомила, що інформація про напад безпритульної собаки у центрі Луцька на дитину не підтвердилася.

Про це директорка заявила під час чергової сесії Луцької міської ради 27 січня.

Депутатка Луцької міської ради від «Громадянського руху «СВІДОМІ» Алла Надточій поцікавилася, які заходи вживає «Ласка» для того, щоб мінімізувати ризик нападу безпритульних собак на людей у Луцьку. 

«Під час новорічних свят була інформація, що бездомна собака покусала дитину на проспекті Волі. В різних мікрорайонах міста і далі спостерігається накопичення цих собак. Коли можна сподіватися, що в цьому питанні буде наведено лад і кількість бездомних тварин у місті буде зведена до мінімуму?», – запитала Алла Надточій.

Алла НадточійАлла Надточій
 

Оксана Богданюк відповіла, що інформація про напад собаки на дитину не відповідає дійсності. За її словами, заявник, який зателефонував на «гарячу» лінію і повідомив про інцидент, не зміг описати ні собаку, ні дитину. Відмовився розповісти й про будь-які подробиці інциденту. Жодних інших свідків цієї події теж відшукати не вдалося. Тож у «Ласці» та у ГШР дійшли висновку, що повідомлення було хибним.

«Це був дзвінок заради дзвінка», – зазначила Оксана Богданюк.

Нагадаємо, що 25 січня, у Луцьку в парку 900-річчя стався конфлікт між собаками депутата Луцької міської ради Євгена Ткачука та жительки міста Ганни Стульської.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
16 квітня 2024
06 квітня 2024
27 березня 2024
07 березня 2024
06 березня 2024
04 березня 2024
03 березня 2024
02 березня 2024
21 лютого 2024