Поділитись:

Фірма "Аміла" ремонтує дорогу у Любомлі в дощ і град, – ЗМІ (відео)

Неділя, 30 жовтня 2016, 10:49

У Любомлі шар нового асфальту популярно класти просто під час дощу з градом. Вартість ремонту дороги державного значення понад 7 млн гривень.

Любомльчани неодноразово нарікали на "Амілу" – фірму-виконавця робіт. Відрізок шляху з новим покриттям далеко не назвеш якісним, – інформує Кордон.

Водії кажуть, що не помічають різниці між тим шосе, що було до ремонту. То навіщо було такі кошти витрачати на те саме. При тому, асфальт, покладений в калюжі, вже ж цієї весни розтане разом зі снігом.

У суботу, 30-го жовтня, вся техніка спокійно працювала на дорозі державного значення біля Любомльського відділу поліції. Дрібний дощ почався ще з 11 год ранку. А о 15 год хлинула справжня злива. До того ж посипався град. Але й це не зупинило "відповідальних" трудівників, які попри будь-яку погоду мають намір завершити ділянку за планом.

Навіть через годину по тому в редакцію видання телефонували люди з претензіями, що в дощ кладуть асфальт.

Вже раніше, 8-го жовтня, у Любомлі під час затяжного дощу робітники фірми-виконавця "Аміла" продовжували ремонтувати дорогу державного значення. Напевно головна особливість фірми в тому, що саме по суботах асфальт треба класти за "нанотехнологіями" – в калюжі.

Проклали лише частину шляху, а люди вже нарікають на хвилеподібне покриття, рівчасте з'єднання зустрічних смуг дороги та відсутність будь-якого водовідведення.

До речі, на ремонт вулиць Брестської та Володимирської із казни міста передбачили кошти у розмірі 500 тисяч гривень, стільки ж – із обласного бюджету. З держбюджету виділили близько семи мільйонів гривень.

Надрукувати
мітки:
коментарів