Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 25 січня

Вівторок, 25 січня 2022, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за вівторок, 25 січня.

Про пожежу

Сьогодні, 25 січня, у приміщенні колишнього кінотеатру «Зміна» на вулиці Богдана Хмельницького в Луцьку виникла пожежа.

Нині у приміщенні колишнього кінотеатру розташований центр дитячої молодіжної творчості «Диво». Його директорка Іванна Горбачук розповіла, що відбулося коротке замикання проводки в приміщенні котельні.

«Пішов дим із дверей, і ми зразу застрахувалися – викликали пожежників, вони прийшли і побачили, що там було коротке замикання проводки й від того почало тліти дерево», – розповіла Іванна Горбарчук.

Як повідомила начальниця відділу обласного управління державної служби надзвичайних ситуацій Ірина Варварук, загорання у приміщенні не було, лише задимлення, яке до приїзду рятувальників ліквідували своїми силами, ніхто не травмувався.

Про затримання дрифтера

У Луцьку на площі перед замком Любарта в результаті катання із порушенням ПДР відбулося зіткнення автомобілів. Інцидент стався у ніч на 24 січня.

На місці події працювали представники мунварти та патрульної поліції. Водій, на якого склали матеріали за порушення, влаштував суперечку з патрульними. Він чіплявся до слів, переконував у безпідставності звинувачень, використовував у спілкуванні зневажливі порівняння.

В результаті на порушника надягнули кайданки та затримали.

Про «повернення» зупинки

Відповідно до рішення виконкому від 18 січня 2022 року внесені зміни до рішення від 15 травня 2019 року «Про затвердження переліку зупинок міського електро- та автомобільного транспорту регулярних пасажирських перевезень» у Луцьку відновили функціонування зупинки «Центральний ринок» на вулиці Глушець, за поворотом на вулицю Замкову.

Цю зупинку ліквідували у грудні 2019 року у зв'язку з реконструкцією частини території ринку.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів