Поділитись:

5 міфів про вивчення англійської онлайн, які розвіює школа Englishdom*

Вівторок, 25 січня 2022, 12:00
5 міфів про вивчення англійської онлайн, які розвіює школа Englishdom*

Ринок онлайн-освіти зростає. Блогери створюють освітній контент, університети переходять на дистанційне навчання, відкриваються онлайн-школи, які навчають різних дисциплін. Але деякі все ще не довіряють ефективності онлайн-занятть. 5 основних міфів про дистанційне вивчення мов розвіюють викладачі онлайн-школи англійської мови в Englishdom та пояснюють, чому не варто вірити у ці домисли.

  1. Онлайн-навчання неефективне

Дійсно, деякі онлайн-школи іноземних мов працюють безсистемно, без певної програми, а від цього багато в чому залежить результат навчання. До вибору школи варто підходити ґрунтовно. Викладачі Englishdom працюють за своєю унікальною методикою, яка дозволяє слухачам вже через кілька місяців говорити англійською впевнено. Ефективність навчання підтверджують тисячі задоволених випускників.

  1. В онлайн-школах непрофесійні викладачі 

У пошуках викладача на просторах інтернету можна легко потрапити на любителя, який добре знає мову, але викладати не вміє. В Englishdom усі викладачі пройшли суворий відбір, мають профільну освіту, тому якість онлайн-навчання не поступається офлайн заняттям у класі.

  1. Онлайн-навчання — це самонавчання за гроші

Будь-яка інформація знайдеться в інтернеті або книгах безкоштовно, але цей шлях складний та довгий. Для всебічного вивчення англійської потрібна активна розмовна практика. В онлайн-школі Englishdom переважна більшість занять будується на спілкуванні.

  1. Занадто дорого

Багато курсів англійської мови можна пройти безкоштовно онлайн, але їх якість буде відповідною. В ефективну освіту треба вкладати кошти, але хороша новина в тому, що онлайн-навчання коштує дешевше за офлайн. Заняття в Englishdom коштує не дорожче, ніж вивчення англійської з репетитором в аудиторії.

  1. На онлайн-курсах немає зворотного зв'язку

Багато з тих, хто спробував онлайн-навчання, незадоволені незацікавленістю школи в результаті. Заняття закінчується і викладач зникає до наступного разу. В Englishdom в будь-який момент слухачеві на допомогу прийдуть куратори, які готові дати рекомендації та відповісти на запитання. Протягом курсу відстежується прогрес кожного учня та збирається зворотний зв'язок для перевірки якості навчання.

Ефективні онлайн-курси, що дають міцні знання, існують. Важливо правильно обрати школу, щоб освоєння англійської було цікавим та результативним.

Надрукувати
мітки:
коментарів