Поділитись:

Луцькі волонтери показали, як змінилося життя бабусі Ганни після їх допомоги (відео)

Неділя, 23 січня 2022, 15:20
Луцькі волонтери  показали, як змінилося життя бабусі Ганни після їх допомоги (відео)

Волонтери проекту «Рожева душа», який більше місяця опікувався самотньою бабусею Ганною, що живе посеред поля на Волині, показав. як змінилося життя старенької жінки. 

Останнє відео циклу опублікували на ютуб-каналі проекту у суботу, 22 січня. 

«Місяць який змінив життя однієї бабусі в кращу сторону. Місяць роботи і нелегких поїздок, радості і розчарувань, коли щось не по плану. Місяць, за який я дякую Богу, бо вдалось багато переоцінити. Нові знайомства, хороші люди поруч, дякую, та навіть за поганих дякую, бо ж ви робите мене сильнішою. Ця історія – «прорив» у діяльності «Рожевої душі». Тепер ми рухаємось до нових, не менш вражаючих історій! Дякую усім, хто з нами», – підписала відео засновниця проекту, волонтерка Анастасія Рудик.

У відео волонтери показують, як стара хата бабусі Ганни стала прибраною і охайною – тут замінили вікно, пофарбували стіни, винесли купу мотлоху. Бабусі купили пластиковий туалет, смітник, міні-холодильник. Встановили сонячні панелі, від яких старенька тепер має електроенергію. Бабусі Ганні подарували телефон. 

Сама жінка також змінилася - вона чиста, зачесана, у гарному одязі. Каже, буде сумувати за волонтерами, до яких встигла звикнути за цей місяць. 

Більше дивіться у відео. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів