Поділитись:

У Дніпрі горів центральний офіс АТБ (фото)

Субота, 22 січня 2022, 17:39

У Дніпрі горіла будівля центрального офісу мережі продуктових супермаркетів «АТБ-Маркет».

Про це повідомляє ТСН.

У суботу, 22 січня, після обіду в Дніпрі на проспекті Олександра Поля спалахнув центральний офіс мережі продуктових супермаркетів «АТБ-Маркет». Вогнем були охоплені сім поверхів будівлі.

Правоохоронці перекрили територію навколо. Охоплений вогнем шматок пластику відпав від будівлі й упав на припаркований автобіль, від чого той також загорівся.

Як повідомили рятувальники, пожежа виникла у дев’ятиповерховій офісній будівлі мережі АТБ, на першому поверсі ресторану «Пальміра», з розповсюдженням з 1 по 7 поверхи. Станом на 15:00 було з`ясовано, що горить утеплювач (мінвата) зовнішньої стіни дев’ятиповерхової офісної будівлі мережі АТБ з розповсюдженням пожежі в офісне приміщення на 4 поверсі. Попередньо жертв та постраждалих немає. До гасіння були залучені 45 осіб та 11 одиниць техніки.

«Постраждалих немає. Пожежа почалася з боку госпчастини ресторану "Пальміра". Попередньо спалах відбувся в системі витяжки. Дані уточнюються. На місці працюють пожежники. Додаткова інформація буде після локалізації пожежі», – зазначили у пресслужбі АТБ.

У ДСНС повідомили, що о 15:48 пожежу локалізували, а ліквідували – о 16:20. Жертв та постраждалих немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів