Поділитись:

«Це не трапиться зі мною»: у Луцьку патрульні ловили «безсмертних» пішоходів (відео)

Субота, 22 січня 2022, 16:57

«Це не трапиться зі мною», – саме так думають пішоходи, які порушують правила дорожнього руху. Під час спілкування з патрульними, вони розповідають, що «дуже поспішають», «завжди тут так ходять», «тут мало машин», «до переходу дуже далеко», «все буде добре».

Про це йдеться у дописі на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

Така легковажність може мати непоправні наслідки. Саме це намагаються донести патрульні, які першими прибувають на різноманітні автопригоди та бачать наслідки порушення правил дорожнього руху.

«Ми вкотре показуємо відео, як пішоходи порушують ПДР: переходять на червоний сигнал світлофору, перетинають дорогу у невстановлених місцях, навіть там, де є по дві смуги в кожному напрямку, не користуються світловідбивними елементами у темну пору доби», – йдеться у коментарі до відео, яке можна переглянути нижче.

Патрульні поліцейські на всіх виявлених пішоходів-порушників склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 127 (Порушення правил дорожнього руху пішоходами) КУпАП.

Зауважимо, що за 2021 рік волинські патрульні склали близько 3 тисяч адміністративних матеріалів на пішоходів, які порушили ПДР України.

Пам’ятайте, порядок починається з кожного з нас!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів