Поділитись:

На Волині автобус з пасажирами і «швидка» з пацієнткою застрягли у снігових заметах (фото, відео)

Субота, 22 січня 2022, 12:33
На Волині автобус з пасажирами і «швидка» з пацієнткою застрягли у снігових заметах (фото, відео)

На Волині у сніговий полон потрапили «швидка», яка везла хвору жінку до лікарні, та рейсовий автобус з пасажирами.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

У ніч на суботу, 22 січня, близько третьої ночі, рятувальники отримали інформацію про те, що неподалік села Карасів Луцького району в сніговому заметі застряг автомобіль невідкладно медично допомоги, який перевозив хвору жінку. Рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини № 9 з Горохова за допомогою пожежного автомобіля витягнули «швидку» зі снігового замету на чисту ділянку дороги, після чого медики самостійно продовжили рух.

Зранку ж біля села Окорськ Володимир-Волинського району рятувальники Другого ДПРП смт Торчин витягнули зі снігової пастки рейсовий автобус, в салоні якого перебувало двоє пасажирів.

Також рятувальники ДПРЧ-8 з Каменя-Каширського звільнили дорогу біля озера Озюрко від дерев, які впали на проїжджу частину. 

На Волині автобус з пасажирами і «швидка» з пацієнткою застрягли у снігових заметах (фото, відео)На Волині автобус з пасажирами і «швидка» з пацієнткою застрягли у снігових заметах (фото, відео)На Волині автобус з пасажирами і «швидка» з пацієнткою застрягли у снігових заметах (фото, відео)

Нагадаємо, 21 січня на автодорозі біля села Софіївка Горохівської територіальної громади рятувальники ДПРЧ-9 м. Горохів пожежною автоцистерною відбуксирували карету швидкої допомоги, що застрягла в сніговому заметі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів