Поділитись:

Троє потерпілих: на Ковельщині «лоб у лоб» зіткнулися ВАЗ і Audi (фото, відео)

П'ятниця, 21 січня 2022, 10:19
Троє потерпілих: на Ковельщині «лоб у лоб» зіткнулися ВАЗ і Audi (фото, відео)

У Ковельському районі сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждали троє людей.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

ДТП трапилася ввечері у четвер, 20 січня, на автодорозі в селі Туличів Ковельського району: зіткнулися легковики ВАЗ 2104 та Audi A6.

За кермом «жигулів» перебував 22-річний житель Луцького району. Водій, ймовірно, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив лобове зіткнення з автомобілем Audi A6 під керуванням 33-річної жительки Ковельського району.

У результаті зіткнення водійка «ауді» та її 53-річна пасажирка отримали тілесні ушкодження. Також внаслідок автопригоди постраждала 70-річна пасажирка ВАЗу. Усіх потерпілих доставили у лікарню, після огляду лікарів їх відпустили додому.

За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Слідство триває.

Троє потерпілих: на Ковельщині «лоб у лоб» зіткнулися ВАЗ і Audi (фото, відео)Троє потерпілих: на Ковельщині «лоб у лоб» зіткнулися ВАЗ і Audi (фото, відео)Троє потерпілих: на Ковельщині «лоб у лоб» зіткнулися ВАЗ і Audi (фото, відео)

Нагадаємо, 19 січня між селами Мильці та Ниці, що на Ковельщині, легковик ВАЗ врізався у мікроавтобус Ford Transit. Внаслідок зіткнення постраждав водій легковика, 42-річний житель Старої Вижівки, та його 62-річна пасажирка. Їх госпіталізували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів