Поділитись:

Троє потерпілих: на Ковельщині «лоб у лоб» зіткнулися ВАЗ і Audi (фото, відео)

П'ятниця, 21 січня 2022, 10:19

У Ковельському районі сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждали троє людей.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

ДТП трапилася ввечері у четвер, 20 січня, на автодорозі в селі Туличів Ковельського району: зіткнулися легковики ВАЗ 2104 та Audi A6.

За кермом «жигулів» перебував 22-річний житель Луцького району. Водій, ймовірно, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив лобове зіткнення з автомобілем Audi A6 під керуванням 33-річної жительки Ковельського району.

У результаті зіткнення водійка «ауді» та її 53-річна пасажирка отримали тілесні ушкодження. Також внаслідок автопригоди постраждала 70-річна пасажирка ВАЗу. Усіх потерпілих доставили у лікарню, після огляду лікарів їх відпустили додому.

За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Слідство триває.

Нагадаємо, 19 січня між селами Мильці та Ниці, що на Ковельщині, легковик ВАЗ врізався у мікроавтобус Ford Transit. Внаслідок зіткнення постраждав водій легковика, 42-річний житель Старої Вижівки, та його 62-річна пасажирка. Їх госпіталізували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів