Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 20 січня

Четвер, 20 січня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 20 січня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за четвер, 20 січня.

Про омолодження розкішниці

Відтепер у Медичному об'єднанні Луцької міської територіальної громади можна омолодити інтимні ділянки. Для всіх охочих жінок доступні такі послуги: 

  • зняття пігментації шкіри;
  • покращення зовнішнього вигляду статевих органів;
  • зменшення розміру піхви та відновлення її чутливості;
  • лікування нетримання сечі.

Вартість повного курсу вищевказаних послуг становить 2 200 гривень, у той час, коли вартість однієї з послуг – 1 100 гривень.

Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 20 січня

Про винуватицю ДТП

У Луцьку шукають винуватицю ДТП, яка трапилась 15 січня на проспекті Відродження.

Про подію потерпілі повідомили у соцмережі Telegram, надавши відповідний відеоматеріал.

«Шукають жінку на чорному Мерседесі В класу 2005-2010 років, яка в суботу о 18:06, 15.01.2021 р. на парковці біля басейну «Акварель» (вул. Відродження 50, м. Луцьк) пошкодила машину і втекла з місця ДТП. Винагороду гарантуємо. 0923277538 – Андрій», – йдеться у дописі.

Про аварію «лоб у лоб»

ДТП трапилася  у середу, 19 січня, близько опівдня між селами Мильці та Ниці, що на Ковельщині: легковик ВАЗ врізався у мікроавтобус Ford Transit.

Внаслідок зіткнення постраждав водій легковика, 42-річний житель Старої Вижівки, та його 62-річна пасажирка. Їх госпіталізували.

За кермом буса перебував 54-річний ковельчанин.

У поліції за фактом автопригоди розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують усі обставини аварії.

Інші важливі та цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів